Loading Events
  • This event has passed.
ноември 30, 2017 @ 8:00 pm
400ден

30 Ноември 2017

ПОЕМА ЕКСТАЗА

Диригент: Конрад ван Алфен (Холандија)

Солист: Никита Борисо-Глебски –виолина (Русија)

Ј. Сибелиус: Концерт за виолина и оркестар d-moll оп. 47

  1. Скрјабин: Поема Екстаза

Купи Билет Онлајн