Loading Events
ноември 18 @ 11:00 am - 1:00 pm
150ден

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online

С. Прокофјев: „Петар и волкот“ (оркестарска бајка за деца)

Дејан Лилиќ – наратор
Ангел Спироски – диригент
Ансамбл “КонТемпора“

Цена на билети: 150 денари

„Петар и волкот“ е музичка бајка за деца во која наратарот ја раскажува приказната додека оркестарот ја илустрира со различни музички инструменти.