Loading Events
  • This event has passed.
јули 26, 2017 @ 9:00 pm
300ден

Театарска претстава „Отело“

Предворје на црква Св.Софија

26.07.2017

21:00

Театарска претстава „Отело“ од Вилијам Шекспир
во режија на Иван Урумов
во продукција на Театар на Бугарската Армија , Софија Р.Бугарија

Купи Билет Онлајн