Loading Events
  • This event has passed.
јули 12 @ 8:00 pm - август 20 @ 5:00 pm

Aлександар Књазев – виолончело 01.08.2018

Трио: Крилов – Лугански – Књазев, Русија 02.08.2018

Николај Лугански – пијано, Русија 03.08.2018

Музички концерт на „Синтезис“, Македонија 04.08.2018

Сора Дуо 05.08.2018

Џузепе Нова & Џорџо Коста 06.08.2018

Кубанска вечер „Фламенго игра“ 06.08.2018

Театарска претстава „Девојчето со жиците“ 07.08.2018

Камерен оркестар „Академија на солисти“ 07.08.2018

Димитрије Бужаровски – Радомировиот псалтир оп. 47, Македонија 08.08.2018

„Вечер на камерна музика со ансамблот на Игњац Фукс“, Хрватска 09.08.2018

РОБЕРТ БИША, АЛБАНИЈА – ПИЈАНО 10.08.2018

Жана Марчинска – виолончело,Гана Гусиева – пијано, Украина 11.08.2018

АМИРА ТРИО 12.08.2018

Дрилон Чочај – гитара, Косово

Театарска претстава „Во Агонија“ од Мирослав Крлежа 14.08.2018

Елвис Руди – флејта, Албанија и Марин Ѓолма – пијано, Албанија 15.08.2018

Потполно нешто друго 16.08.2018

Антонио Серано – усна хармоника и Констанца Лехнер – клавир 17.08.2018

Божествениот звук на бамбусовата флејта и Ксиао 18.08.2018

Јубилеј од раѓањето на Македонските уметници Ристо Аврамовски, Драгослав Ортаков и Стојан Стојков 19.08.2018

Свечено затворање Театарска претстава „Илијада“ од Хомер 20.08.2018