Loading Events
  • This event has passed.
јануари 31 @ 8:00 pm
400ден

Музика: П.И.Чајковски
Диригент: Бисера Чадловска
Либрето: М. И. Петипа по сказната на Т. А. Хофман
Кореограф: Василиј Иванович Ваинонен (Русија)
Сценограф: Анатолиј Нежњи (Русија)
Костимограф: Љупка Ристовска

Настапуваат оркестарот, првенци, солисти и целиот балетски ансамбл при НУ МОБ

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online