Loading Events
  • This event has passed.
април 26, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
300ден

Диригент: Иван Еминовиќ
Режисер: Дејан Прошев

Настапуваат:

Ана Дурловски
Борис Трајанов
Игор Дурловски
Весна Ѓиновска-Илкова
Ѓорги Цуцковски
Марјан Јованоски
Ристе Велков
Сандра Митровска
Ивана Здравкова
Владимир Саздовски
Ирена Крстевска
Дарко Нешковски
Злата Тошевска
Никола Стојчевски

Хорот и Оркестарот на МОБ

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online