Loading Events
  • This event has passed.
март 28, 2017 @ 2:00 pm - 5:00 pm
100ден

На 24. и 28. март, репрезентацијата на Македонија до 21 година игра контролни натпревари против Црна Гора и Бугарија. Двата натпревари се закажани во 14:00 часот на теренот во комплексот „Петар Милошевски“.

 

ПОБЕДУВАЈ И БОРИ СЕ – БОРИ СЕ И ПОБЕДУВАЈ

#Македонија

Покрај стандардните продажни места билети се продаваат и во:

ТА Скала Травел – Струмица

ТА Атлантик Турс – Скопје

TA Атлантик Турс – Кавадарци

ТА Мерион Травел – Куманово

ТА Ана Турс – Битола

Кафе Бар Концепт – Струмица

ТА Бран – Прилеп

Тобако Вона Пет – Гостивар

ТА Глобус Травел – Охрид

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online