Loading Events
  • This event has passed.
март 31, 2017 @ 9:00 pm - 11:30 pm
200ден

Со задоволство ви најавуваме ново дружење со италијаните SONIC JESUS. Гости на концертот се WENT од Белград.
31.март.2017
МКЦ СКопје – Денсинг Сала „25 мај“

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online