Loading Events
  • This event has passed.
април 27, 2017 @ 8:00 am - 5:00 pm
300ден

Диригент: Даниел Рајскин (Русија)

Солист: Милена Арсовска- сопран

Програма:

Н. Крстевски: Хипнагогија во Тулианум*

  1. O. Golijov: Три песни за сопран и оркестар*
  2. Glazunov: Симфонија бр. 5 B-dur оп. 55

*Премиерна изведба во Македонија

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online