Loading Events
  • This event has passed.
декември 1, 2017 @ 4:00 pm - декември 2, 2017 @ 8:00 pm
490ден

Оваа година по втор пат на 1ви и 2ри декември во хотелот Мериот во Скопје ќе се одржи Скопскиот вински салон- Винодонија 2017, најзначајниот вински настан во Македонија. Овој салон, прв од ваков вид во земјава, е организиран од група на вински критичари, едукатори и судии под закрила на Здружението на сомелиери на Република Македонија. Единствена можност да дегустирате повеќе од 300 вина од над 40 винарии од земјава и странство кои ќе бидат изложувачи на Винодонија со купување на еднодневна карта за салонот која чини 490 денари.
Скопскиот вински салон- Винодонија 2017 ќе биде отворен за посетители на 1 декември (петок) од 16 до 20 часот, и 2 декември (сабота) од 13 до 20 часот

Купи Билет 01.12.2017

Купи Билет 02.12.2017