Loading Events
  • This event has passed.
мај 9 @ 8:00 pm
600ден

ПРЕМИЕРА
Боеми
Џакомо Пучини
Опера во четири чина

Диригент: Џанлука Мартиненги (Италија)
Режисер: Дејан Прошев
Сценограф: Зоран Николовски
Костимограф: Марија Пупучевска
Асс.режисер: Љупка Јакимовска
Концерт-мајстор: Климент Тодороски
Асс.Хор мајстор: Јасмина Ѓорѓеска, Ѓурѓица Дашиќ
Корепетитори: Елена Сиљаноска, Јанинка Невчева, Андреја Наунов
Испициенти: Љупчо Полизов, Драган Костадиновиќ, Марко Павлевски
Суфлер: Светлана Георгиева, Павлина Здравкова, Невена Георгиева

Улоги:

Хорот и оркестарот на МОБ

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online