Loading Events
  • This event has passed.
February 22 @ 8:00 pm - 11:30 pm
800ден

Златна Бубамара на Популарноста!

За подобар живот

22 Февруари 2018

Убава Вест!!

Утре во продажба нов и последен бран на билети за Златна Буба Мара
Почитувани пријатели на добрата забава и чистиот воздух,
За сите оние кои не успеаa или не беа информирани за продажбата на билетите Златна Буба Мара на популарноста 2018, ве известуваме дека во среда на 31.јануари 2018 година во он лајн продажба преку mktickets.mk во точно 12.33 минути ќе се пушти во продажба последниот контингент билети , а во исто време ќе биде отворена и продажбата и во Југотон ГТЦ каде ќе бидат оставени билети за сите традиционални купувачи .

Поздрав
Буба Мара

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online