Loading Events
  • This event has passed.
October 9 @ 10:00 am - October 14 @ 8:00 pm
100ден

44. Меѓународен саем на мебел, опрема за домаќинства и јавни објекти, репроматеријали и машини за индустрија на мебел.

Најатрактивната и наjпосетена саемска манифестација годинава ќе се оддржи од 9. до 14. октомври на површина од 8000м2 во комплексот ВИП Арена Борис Трајковски.

На саемот учество ќе земат најголемите производители и трговци на мебел од земјава и регионот.

Buy Tickets Online