Loading Events
December 4 @ 9:00 pm - 11:30 pm
200ден

На 4-ти декември во Кино Фросина, Pluto’s doubts ве носат на концертен осврт кон сѐ што се нашло во орбитата на нивниот деби-албум. Деветте нумери содржани на изданието СИЗИФ, премиерно ќе бидат свирени јавно, а искуството за посетителите ќе биде збогатено со код за бесплатен download.

4ти ДЕКЕМВРИ / кино ФРОСИНА / PLUTO’S DOUBTS
🚪 21:00
🏁 22:00

👉 БИЛЕТИ од петок (10.11.2017) @ http://mktickets.mk/
претпродажба: 200 МКД
на ден на концерт: 300 МКД

👉 Повеќе инфо: http://bit.ly/2jd7Eua

Buy Tickets Online