Loading Events
  • This event has passed.
October 13 @ 9:00 pm
150 ден

Phoenix Music со гордост го најавува новото издание од нашата издавачка куќа, и вториот албум на КАИЛ – “Going Down”.

Концертната промоција на албумот ќе се одржи на 13.10.2018 во Public Room Скопје, со почеток од 21:00 часот.

Албумот наскоро ќе има и светска промоција преку платформата NumberOneMusic а потоа истиот ќе биде достапен на сите светски музички платформи за продажба и стриминг, вклучувајќи ги и Apple iTunes, Spotify, Deezer и Google Play.

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online