Loading Events
July 12 - July 15
3.580мкд

Најдобриот европски фестивал EXIT со најголемата празнична акција досега, те води на маратон од 5 фестивали во 5 земји!

Во продажба се првите EXIT влезници по подарок цена од 3.580 денари, што е заштеда од рекордни 60% во однос на финалниот износ! И тоа не е сѐ! Само до 26-ти јануари, со секоја купена Exit влезница, со задолжителна регистрација, на подарок добивате уште и влезници за Festival 84, Revolution Festival Timișoara, Sea Star Festival и Sea Dance Festival!

Фестивалската треска почнува со EXIT Freedom! На Петроварадинска тврдина од 12ти до 15ти јули доаѓаат: Ziggy Marley, Richie Hawtin, Adam Beyer, Alice Merton, Amelie Lens, Dog Eat Dog, Ben Clock и многу други!

Влезниците во Македонија ќе се продаваат во ЈУГОТОН (Скопје, ГТЦ, 1 кат).

Повеќе за EXIT на www.exitfest.org