Loading Events
  • This event has passed.
February 17 @ 8:00 pm
300ден

Музика: Камиј Сен-Санс
Кореограф: Роналд Савковиќ (Хрватска)
Сценограф: Зоран Костовски
Костимограф: Александар Ношпал
Асскореограф: проф. м-р Тања Вујисиќ-Тодоровска, Саша Евтимова, Олга Панго
Репетитори: проф. м-р Тања Вујисиќ Тодоровска и Саша Евтимова

Настапуваат:

Далила: Александра Мијалкова
Самсон: Васил Чичијашвили (Грузија)
Крв: Мими Поп Алексова-Атанасовска
Месо: Бобан Ковачевски
Церемонијал мајстор: Дојчин Дочев (Бугарија)
Смрт: Олга Панго

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online