Loading Events
  • This event has passed.
July 12 @ 8:00 pm - August 20 @ 8:00 pm

Свечено отворање Сопран – ЕЛЕНА МОШУЦ, Романија/Швајцарија 12.07.2018

Театарска претстава „ Стаклена менажерија“ од Тенеси Вилијамс 13.07.2018

Д’ Квинс Сикс, aкапела секстет 14.07.2018

Квартет „Филхармонија“, Македонија 16.07.2018

Квартет „Пијано 4 раце, Македонија 17.07.2018

Полска вечер 18.07.2018

Премиера на театарската претстава „Мизантроп“ од Молиер 19.07.2018

Еуген Сковородников – пијано, Канада 19.07.2018

Алена Баева – виолина, Русија; Вадим Колоденко – пијано, Русија 20.07.2018

Вадим Колоденко – пијано, Русија 21.07.2018

Театарска претстава „Смртта на Дантон“ од Георг Бихнер 22.07.2018

„176 Клучеви“ Боите на црното и белото 23.07.2018

Дуо Пијан – Иво Варбанов & Фаимета Тарли 24.07.2018

Шпанска вечер 25.07.2018

Театарска претстава „ТОБИ“ 26.07.2018

Француска вечер 26.07.2018

Вечер на ЕУ 27.07.2018

Театарска претстава „Странци“ од Филипо Болоња 29.07.2018

Руденс Турку – виолина, Германија Милана Чернјавска – пијано, Украина 29.07.2018

Камерен оркестар на Музичка Младина на Македонија (МММ) 30.07.2018

Александар Маџар – пијано, Белгија/Србија 31.07.2018