Loading Events
  • This event has passed.
February 27 @ 8:00 pm - 10:00 pm
200ден

Автор: Дејл Васерман, според новелата на Кен Киси
Режија: Ристо Алексовски
Сценографија: Јовановиќ Ѓорѓе
Костимографија: Јовановиќ Ѓорѓе
Музика: Милан Димушевски
Улоги:

МЕКМАРФИ – САШО ТАСЕВСКИ

СЕСТРА РЕЧИД – ЕМИЛИЈА МИЦЕВСКА

СЕСТРА ФЛИН – СОЊА СТАМБОЛЏИОСКА

ХАРДИНГ – БЛАГОЈ ЧОРЕВСКИ

ЧИЗВИК – ДИМЕ ИЛИЕВ

БИЛИ – ЗЛАТКО МИТРЕСКИ

МАРТИНИ – ЃОРГИ ТОДОРОВСКИ

БРОМДЕН – НЕНАД НАЦЕВ

Д-Р СПИВИ – ИГОР АНГЕЛОВ

ВОРЕН – ПРЕДРАГ ПАВЛОВСКИ

ВИЛИЈАМС – ИГОР ГЕОРГИЕВ

КЕНДИ СТАР – МЕЛИТА СОФРОНИОСКА

САНДРА- АЛЕКСАНДРА ПАВЛОВА

 

Повеќе информации и фотографии за претставата тука.

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online