Loading Events
  • This event has passed.
February 28 @ 8:00 pm
400ден

Кореограф: Леонид Лавровски (Русија)
Диригент: Иван Еминовиќ
Сценограф: Милета Лесковац
Обновил: Зоран Костовски
Костимограф: Александар Ношпал
Концерт мајстор: Верица Ламбевска
Репетиторипроф. м-р Тања Вујисиќ-Тодоровска,Лора Тарчуговска, Билјана Пашариковска

ЖизелМарија Кичевска – Шокаровска
АлбертБобан Ковачевски
Хиларион:
МиртаИвана Коцевска
Селско па де де:

НАСТАПУВА БАЛЕТСКИОТ АНСАМБЛ И ОРКЕСТАРОТ НА МОБ

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online