Loading Events
  • This event has passed.
March 8 @ 8:00 pm
400ден

Женски Приказни

zenski prikazni - makedonska filharmonija 

Диригент: Елена Митревска

Солист: Олга Шепс – пијано (Русија /Германија)

Програма:

Л. В. Бетовен: Концерт за пијано и оркестар бр. 3 во c-moll, оп. 37

Л. В. Бетовен: Увертира „Леонора“ бр.3

Ж. Бизе: „Арлезијанка“ свити 1 и 2 (избор)

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online