Loading Events
November 23 @ 9:00 am - 5:00 pm
1500ден

ГЛОБАЛЕН ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2018 

Македонска Филхармонија, 23ти Ноември, 2018 од 09 до 16 часот

globalen liderski samit 2018

СУПЕР РАНА ПРОДАЖБА!

За само 1500 денари (50% попуст од редовната цена, со вклучена една кафе пауза и ручек-закуска) ти и твојот тим ќе бидете дел од најголемиот лидерски настан на светот.

*понудата се однесува на ограничен број на билети во Супер Раната Продажба

Повеќе информации околу настанот тука

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online