Loading Events
  • This event has passed.
February 22 @ 8:00 pm
300ден

22 Февруари 2018 20:00

ВОКАЛНА МАГИЈА

Диригент: Емил Табаков (Бугарија)

Солист: Милан Силјанов –баритон (Македонија/ Швајцарија)

Програма:

Г. Малер: Магичната хорна на момчето

Д. Шостакович: Симфонија бр. 6 h-moll op.54

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online