Сите Настани


ТОБИ 20.04.2018

April 20 @ 7:00 pm // Театар за деца и младинци 200 MKD

View more

ЏЕФ БАКЛИ- СИТЕ ТУКА ТЕ ПОСАКУВААТ

April 20 @ 8:00 pm // Кинотека на Македонија 100 MKD

View more

Жена ми се вика Борис 20.04.2018

April 20 @ 8:00 pm // Театар Комедија 300 MKD

View more

1959 – ГОДИНАТА КОЈА ГО ПРОМЕНИЛА ЏЕЗОТ

April 20 @ 9:30 pm // Кинотека на Македонија 100 MKD

View more

ДЕВОЈКАТА ОД ИПАНЕМА: БРАЗИЛ, БОСА НОВА И ПЛАЖАТА

April 21 @ 9:30 pm // Кинотека на Македонија 100 MKD

View more

Како да се ограби банка 24.04.2018

April 24 @ 8:00 pm // НУ Драмски Театар – Скопје 200 MKD

View more

Сон на летната ноќ 24.04.2018

April 24 @ 8:00 pm // Театар Комедија 300 MKD

View more

Партија Реми 25.04.2018

April 25 @ 8:00 pm // НУ Драмски Театар – Скопје 200 MKD

View more

Стјуардеси 25.04.2018

April 25 @ 8:00 pm // Театар Комедија 300 MKD

View more

ГОДИШНИ ВРЕМИЊА – ПЈАЦОЛА VS. ВИВАЛДИ

April 26 @ 8:00 pm // Македонска Филхармонија 400 MKD

View more

Првин ќе ме земеш, после ќе ме… 26.04.2018

April 26 @ 8:00 pm // Театар Комедија 300 MKD

View more

2012 Последните Македонци 27.04.2018

April 27 @ 8:00 pm // НУ Драмски Театар – Скопје 200 MKD

View more

Дони Дарк 27.04.2018

April 27 @ 8:00 pm // Театар Комедија 300 MKD

View more

Мечка 28.04.2018

April 28 @ 8:00 pm // Театар Комедија 300 MKD

View more

Не сега драга 30.04.2018

April 30 @ 8:00 pm // Театар Комедија 300 MKD

View more

AKUA NARU @ МКЦ

May 6 @ 9:00 pm // Младински Културен Центар 500 MKD

View more

„БОЕМИ“ – ЏАКОМО ПУЧИНИ (ПРЕМИЕРА) – СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА 46. МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

May 9 @ 8:00 pm // Македонска Опера и Балет 600 MKD

View more

Guns N’ Roses Real Tribute @ Станица 26

May 10 @ 9:00 pm // Станица 26 400 MKD

View more

ДУКЕ БОЈАЏИЕВ – Сон. Верба. Љубов (11.05.2018)

May 11 @ 7:30 pm // Македонска Филхармонија 900 MKD

View more

ДУКЕ БОЈАЏИЕВ – Сон. Верба. Љубов (12.05.2018)

May 12 @ 7:30 pm // Македонска Филхармонија 900 MKD

View more

„ТОСКА“ – ЏАКОМО ПУЧИНИ (12.05.2018)

May 12 @ 8:00 pm // Македонска Опера и Балет 500 MKD

View more

„БАЛЕТСКИ БИСЕРИ“ – ГАЛА БАЛЕТСКИ КОНЦЕРТ (15.05.2018)

May 15 @ 8:00 pm // Македонска Опера и Балет 500 MKD

View more

„ТУРАНДОТ“ – ЏАКОМО ПУЧИНИ (19.05.2018)

May 19 @ 8:00 pm // Македонска Опера и Балет 500 MKD

View more

„ЗМЕЈОТ ОД БОСНА“ – АСИМ ХОРОЗИЌ (22.05.2018)

May 22 @ 8:00 pm // Македонска Опера и Балет 500 MKD

View more

“PUCCINI & ROSSINI“ – ГАЛА ОПЕРСКИ КОНЦЕРТ (23.05.2018)

May 23 @ 8:00 pm // Македонска Опера и Балет 500 MKD

View more

Sea Star Festival 2018

May 24 // Umag 2420 MKD

View more

ENTER FEST

May 29 // VIP Арена Борис Трајковски 990 MKD

View more

Gogol Bordello @ MKC

May 29 @ 7:30 pm // Младински Културен Центар 500 MKD

View more

PETER BENCE

May 31 @ 8:00 pm // Македонска Филхармонија 900 MKD

View more

“АИДА“ – ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ (31.05.2018)

May 31 @ 8:00 pm // Македонска Опера и Балет 500 MKD

View more

OUMOU SANGARÉ

June 5 @ 8:30 pm // Македонска Опера и Балет 1200 MKD

View more

Bolzer / Shock Troopers / Садо Зора!!

June 9 @ 8:00 pm // Младински Културен Центар 400 MKD

View more

Д Фестивал 2018

July 6 // Дојран 600 MKD

View more

EXIT Festival 2018

July 12 // Petrovaradin Fortress 3.580 MKD

View more

The Magnificent Dj Jazzy Jeff

October 22 @ 8:30 pm // 350 MKD

View more